2014. február 15., szombat

2 years

Sziasztok!
 Pontosan ma két éve, hogy létrehoztam ezt a blogot. :) Ennyi idő alatt voltak kisebb nehézségek, de igyekeztem, hogy ebből Ti, olvasók ne vegyetek észre semmit. Próbáltam mindig időben hozni a részeket, vagyis minden héten egyet, de ez nem mindig jött össze. Legutóbb közel egy hónapig nem adtam hírt magamról, és a blogról sem. 
Most, hogy szülinapja van az oldalnak szeretném összegezni ezt a két évet :) :

A jelenlegi állás szerint, 5428 látogatóm volt, ami azt jelenti, hogy egy év alatt 2714-en néztétek meg a blogot, és egy hónapban, ami egy hónapban több mint 226-an látogattátok meg a honlapot.


A blog nyitása: 2012. február 15.


2 közvélemény- kutatás zajlott 


Az oldalra 2 történet került fel, plusz, egy nem saját történet bevezetése.


Két év alatt 9 rendszeres olvasóm gyűlt össze, amiért nagyon hálás vagyok. Jó látni, hogy olvassátok a blogot.


Ami kicsit bánt, hogy 24 hónap alatt 4(!!!) megjegyzés érkezett. Nem hinném, hogy sok időt elvenne az életetekből, hogy írnátok pár szót ( persze nem bántásból mondom).


A blogra két év alatt 3 design került fel.


Bejegyzések közül ez a 64.



  • Ebből rész: 46
  • Más jellegű: 18
A legtöbb látogató 2013 júliusában volt. ( 431 megtekintés)

A legtöbb bejegyzés 2012 szeptemberében volt ( 7 közzététel) 


Végül szeretném megköszönni mindenkinek, akik legalább egyszer itt voltak, a rendszeres olvasóimnak, a kommentelőknek a kedves szavakért és a kritikáért. Jó látni, hogy ennyien érdeklődtök még a banda iránt, még akkor is, ha jelenleg nem annyira aktívak, mint párt éve. Jól esik, hogy ebben a "tökéletes" világban még vannak olyan emberek, akik olvassák a blogomat :)


    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése