2014. április 9., szerda

Közvélemény-kutatások

Sziasztok! Nem hoztam részt, de két kérdést igen. :)
Szóval arról lenne szó, hogy van két közvélemény- kutatás, amit ma indítottam el. Arra kérlek titeket, hogy válaszoljatok mindkettőre, mivel ez most a Ti érdeketek is.

Elsősorban azt szeretném megtudni, hogy írjak-e második évadot az Apabőrbe bújt rocksztár-hoz. Természetesen nem ugyanaz a séma lenne, más cselekménnyel, itt már Tom nagypapa és újra apa, hiszen ugye ilyen momentumokkal fejeződött be. Még sok rész vissza van a World behind my wall-ból, de szeretnék előre érdeklődni, hiszen, akkor én is úgy tervezek. 

Lehetséges válaszok:

  1. Igen!:)
  2. Nem tudom! :/
  3. Nem! :(  

A szavazás május 1.-ig tart! 

A második szavazás, pedig egy Novella Író Versenyről szól! Természetesen lenne egy meghatározott téma, amivel kapcsolatban írnotok kellene. 

Lehetséges válaszok:

  1. Igen, jó ötlet! :)
  2. Talán! :/
  3. Nem! :(

Arra kérek mindenkit, hogy az IGEN-t, csak akkor jelölje meg, ha ő is szeretne részt venni a versenyen! Nem szeretném, ha az lenne, hogy összeállítom a dolgokat, megcsinálom a díjat ( ami virtuális lesz 3. helyezettig és természetesen a többiek sem maradnának nyeremény nélkül), várok a művekre és beérkezik egyetlen egy darab novella. Ezért, ahhoz, hogy elinduljon a verseny legalább 5 igen vagy talán szavazatnak kell összegyűlni. ( Magyarul: pl. ha kettő igen van és három talán akkor elindul a verseny.)
A TALÁN szócskát akkor jelöld meg, ha úgy érzed, hogy részt veszel a pályázaton, de még nem vagy benne biztos; a fent említett okok miatt. 
A NEM szót értelemszerűen az jelölje meg, aki nem szeretne részt venni a dologban.
Ha van rá érdeklődő, akkor természetesen ki lesz írva a blogra egy hosszabb ( kis regény méretű ) "tájékoztató". Annyit elöljáróban, hogy nem lenne bonyolult " szabályzata" és értékelési rendszere. :) Bízom benne, hogy érdekelni fog titeket és megvalósulhat a verseny. :) 
Jelentkezni kommentben lehet!
Tüntesd fel a jelentkezésben:

  • Nevedet
  • e-mail címedet ( a díj vagy a nyeremény ide lenne küldve)
  • Honlapodat, ha van
No, remélem felkeltette az érdeklődéseteket! :)


Ez a szavazás is május 1.-ig tart.   

Ne feledjétek, hogy ask.fm-en bármikor kérdezhettek, bármilyen témában, szívesen válaszolok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése